Οι Παροχές μας

Το Γραφείο μας

Το γραφείο μας “Lyras Tours” το οποίο εδρεύει στην οδό Κουντουριώτου 20 , Ν. Ηράκλειο  Αττικής, δραστηριοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμό στον χώρο των εκμισθώσεων τουριστικών λεωφορείων εδώ και αρκετά χρόνια. 

Διαθέτουμε πούλμαν τελευταίας τεχνολογίας με σύγχρονες ανέσεις και έμπειρους οδηγούς. Δεχόμαστε γκρουπ άνω των 15 ατόμων για την μεταφορά τους και τις μετακινήσεις σε όλη την Ελλάδα. Η ομάδα μας λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε πελάτη είναι πάντα διαθέσιμη να προτείνει αποτελεσματικές λύσεις. 
Η μακροχρόνια πορεία μας στον τομέα του τουρισμού σε συνδυασμό με τον πολυτελή στόλο τουριστικών λεωφορείων που διαθέτουμε, μας έχουν καταστήσει πρότυπο αξιοπιστίας στο χώρο των μεταφορών στην Ελλάδα.
Στόχος μας είναι να συνδυάσουμε την ασφάλεια με την πολυτέλεια και την άνεση, προκειμένου να χαρακτεί στη μνήμη του πελάτη η εμπειρία του τουρισμού. 
Γνωρίστε και εσείς την αδιαμφισβήτητη ομορφιά της Ελλάδας. 
Ελάτε σε επαφή μαζί μας και με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού μας οργανώστε την οδική εκδρομή ή μεταφορά που επιθυμείτε, πάντα με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
Scroll to Top