23-26/12: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ BANSKO

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου – Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου  –  Τετραήμερη εκδρομή

Τηλέφωνα κρατήσεων:

  • Τηλέφωνο : 2102772954
  • Κινητό :  6941557075

Τηλέφωνα Κρατήσεων

2102772954 – 6941557075

ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

1η ΜΕΡΑ : Αθήνα – Bansko

Συγκέντρωση το προηγούμενο βράδυ στις 22/12 και αναχώρηση. Προμαχώνα με ενδιάμεσες στάσεις στη Λαμία και τον Κορινό. Άφιξη στα σύνορα. Διέλευση μετά τον απαραίτητο έλεγχο ταυτοτήτων και συνέχεια για τα στενά της Κρέσνας . Στο Σιμιτλί θα αφήσουμε την εθνική οδό για να διανύσουμε τα τελευταία 42 χλμ στην κοιλάδα του ποταμού Ελοβίκο. Θα φθάσουμε στα 950 μέτρα υψόμετρο στο πανέμορφο οροπέδιο του Ραζλόγκ το πρωί . Άφιξη στο Μπάνσκο και κατευθυνόμαστε στα ξενοδοχεία για τακτοποίηση στα δωμάτια (το check in στα περισσότερα ξενοδοχεία γίνεται μετά τις 14:00). Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση, χαλάρωση και ευεξία στα SPA των ξενοδοχείων ή γiα μια πρώτη επίσκεψη στο χιονοδρομικό κέντρο με το τελεφερίκ από τη Γόνδολα. Το βράδυ προτείνουμε μια πρώτη βόλτα στα νυχτερινά στέκια του Μπάνσκο.

 

2η ΜΕΡΑ: Σόφια (προαιρετική εκδρομή 25€)

Πρωινό και ακολουθεί η προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στη Σόφια. Αναχώρηση νωρίς το πρωί στις 09:00 (ραντεβού των συμμετεχόντων στις reception) . Άφιξη, πανοραμική και πεζή ξενάγηση από Ελληνόφων τοπικό ξεναγό. Μεταξύ άλλων θα δούμε τον καθεδρικό ναό του Alexander Nevski, την Βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Ειρήνης, το ναό του Αγίου Νικολάου, το Κοινοβούλιο, την Όπερα, το Αρχαιολογικό Μουσείο, την υπαίθρια αγορά με παλιά αντικείμενα και αντίκες, την Ρώσικη εκκλησία, τα παλιά ανάκτορα και σημερινή πινακοθήκη, το μνημείο των Ρώσων στρατιωτών, το παλιό Πανεπιστήμιο, την Γέφυρα των Αετών και άλλα βαδίζοντας σε ολόκληρο το ιστορικό κέντρο της Σόφιας και βλέποντας από κοντά όλα τα ιστορικά μνημεία της πόλης. Στην συνέχεια χρόνος ελεύθερος για τις αγορές σας στα εμπορικά μαγαζιά στο κέντρο. Το απόγευμα στις 17:00 αναχώρηση για το Μπάνσκο. Άφιξη στο Μπάνσκο. Δηλώνετε συμμετοχή στον αρχηγό έως τις 23/12 το απόγευμα.

3η ΜΕΡΑ : Χιονοδρομικό – Παλιά πόλη – Ιαματικά λουτρά Banya

Αφύπνιση, πρόγευμα και σήμερα μπορούμε να απολαύσουμε το χιονοδρομικό κέντρο που είναι το πιο σύγχρονο και εξοπλισμένο χιονοδρομικό των Βαλκανίων. Ακόμα και όσοι δεν σκοπεύουν να κάνουν χειμερινά σπορ, αξίζει μια βόλτα στο βουνό για να απολαύσουν ένα ζεστό ρόφημα στα υπέροχα σαλέ.Αργότερα περιηγηθείτε στα γραφικά σοκάκια του χωριού με τα παραδοσιακά μαγαζιά με τοπικά προϊόντα. Είναι σίγουρα μια βόλτα που θα την απολαύσετε. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε με όσους το επιθυμούν το κοντινό χωριό Banya, όπου υπάρχουν θερμά λουτρά στο ξενοδοχείο Villa Victoria με μοντέρνα ανοιχτή θερμαινόμενη πισίνα και παροχές spa (Jacuzzi, hamam και λουτροθεραπείες).Το Villa Victoria διαθέτει lobby τύπου σαλέ με τζάκι που μπορείτε να απολαύσετε ζεστά ροφήματα με θέα στην πισίνα.Το βράδυ ετοιμάσαμε το εορταστικό Gala Dinner. Συμμετοχές δηλώνετε στους αρχηγούς της εκδρομής. ( +30€ το ρεβεγιόν)

4η ΜΕΡΑ: Bansko – Αθήνα

Αφύπνιση, πρόγευμα και στις 09:00 κάνουμε check out (αφού ολοκληρωθεί ο έλεγχος των δωματίων, οι χρεώσεις κτλ) αναχώρηση για το ταξίδι της επιστροφής . Μετά τις απαραίτητες στάσεις στο δρόμο στα σύνορα στον Κορινό και στην Λαμία θα φτάσουμε στην Αθήνα τη νύχτα.

 

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ – ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Σε περίπτωση που δεν θέλετε να ακολουθήσετε κάποια από τις προαιρετικές εκδρομές μπορείτε μετά το πρωινό  μπορούν να επισκεφτούν το χιονοδρομικό κέντρο. Μπορείτε να ανεβείτε από τη Γόνδολα (αφετηρία) εισιτήριο 28 lev (φοιτητές 25). Για να νοικιάσετε σκι απευθυνθείτε στον αρχηγό της εκδρομής. Είστε ελεύθεροι να παραμείνετε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση στο spa center με πολλές επιλογές χαλάρωσης και ευεξίας(μπάνιο στη θερμαινόμενη πισίνα, jacuzzi, σάουνα, χαμάμ, μασάζ κοκ.).

 

 

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές με πολυτελή Πούλμαν
  • Αρχηγός/Ξεναγήσεις από έμπειρο συνοδό του γραφείου μας
  • Ασφάλεια Αστικής Επαγγελματικής Ευθύνης
  • 3 Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
  • Ημιδιατροφή
  • Εάν πραγματοποιήσετε την εκδρομή στη Σόφια ελληνόφωνος ξεναγός
  • Ελεύθερη και απεριόριστη χρήση της εσωτερικής πισίνας και των spa center

Δεν περιλαμβάνονται

  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Ότι αναγράφετε στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
  •  Εορταστικό Gala Dinner €
  • Ημερήσια εκδρομή στη Σόφια: 25€ το άτομο (παιδί εως 12 ετών 15€)
  • Επιβάρυνση Μονόκλινου +50% απο την αρχική τιμή

Ταξιδιωτικά Έγγραφα

  • Θα πρέπει οπωσδήποτε να έχετε μαζί σας στην αναχώρηση τα εν ισχύ ταξιδιωτικά σας έγγραφα
    (Ελληνική ταυτότητα ή διαβατήριο εν ισχύ). Σε περίπτωση που δεν έχετε μαζί σας τα απαραίτητα
    έγγραφα δεν είναι δυνατή η διέλευση των συνόρων.
  • Για τους αλλοδαπούς πολίτες μπορούμε να συμβουλέψουμε ποιά είναι τα απαραίτητα έγγραφα για
    τη διέλευση των συνόρων, αλλά είναι αποκλειστική τους ευθύνη να το εξακριβώσουν και οι ίδιοι με
    τις αρμόδιες αρχές. Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη αν κάποιος δεν έχει τα απαραίτητα
    έγγραφα στην κατοχή του κατά τη διέλευση των συνόρων και αν απαιτηθεί από τις αρμόδιες
    αστυνομικές αρχές είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει με δικά του έξοδα και μέσα.
  • Παιδιά έως 11 ετών ταξιδεύουν με πλήρη ευθύνη των γονέων οι οποίοι θα είναι ενήμεροι περί όλων
    των κανόνων ασφαλείας και ήρεμης διεξαγωγής του ταξιδιού. Παιδιά έως 18 ετών ταξιδεύουν μόνο
    με τη συνοδεία γονέων. Παιδιά συνοδευόμενα μόνο από τον ένα γονέα ή από άλλο κηδεμόνα,
    υποχρεούνται να διαθέτουν έγγραφη εξουσιοδότηση/συγκατάθεση για την πραγματοποίηση του
    ταξιδιού και του έτερου γονέα.
  • Κατά την παραμονή σας στη Βουλγαρία εάν χαθεί ταυτότητα ή διαβατήριο υποχρεούστε με
    αποκλειστικά δική σας ευθύνη να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες για δήλωση απώλειας και
    προσωρινή αντικατάσταση εγγράφου στις κατά τόπους αρμόδιες αρχές (Αστυνομικό τμήμα
    Μπάνσκο, Πρεσβεία Σόφιας κοκ) προκειμένου να σας επιτραπεί η έξοδος και η επιστροφή στην
    Ελλάδα.

Κρατήσεις / Πολιτική Ακυρώσεων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΚΔΡΟΜΗ

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω Γενικούς Όρους Συμμετοχής . Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε οργανωμένο ταξίδι του τουριστικού γραφείου μας προϋποθέτει την προσεκτική μελέτη του προγράμματος του συγκεκριμένου ταξιδιού και σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή από τον πελάτη των Γενικών Όρων Συμμετοχής.

ΕΓΓΡΑΦΗ – ΚΡΑΤΗΣΗ
  • Τηλεφωνικά : 2102772954 – 6941557075
  • Μέσω email : info@lyrastours.gr
  • Από το γραφείο μας : Κουντουριώτου 20, Νέο Ηράκλειο

Μετά την κράτηση σας θα σας αποστέλετε ενημερωτικό μήνυμα με τον αριθμό λογαριασμό τραπέζης. Οι κρατήσεις ισχύουν με κατάθεση προκαταβολής μέσα σε 48 ώρες από την ημέρα κράτησης σας. Για έγκυρη κατάθεση θα πρέπει να αναγράφεται στην αιτιολογία το επώνυμο που έγινε η κράτηση και Ο προορισμός.

Προκαταβάλλεται το ήμισυ του ποσού με την κράτηση σας και η εξόφληση σας πραγματοποιήτε πρίν την αναχώρηση της εκδρομής ή κατα την επιβίβαση σας στο πούλμαν.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

Πληρωμή:

6 ημέρες πρίν την αναχώρη της εκδρομής πληρωμή του 50%

3 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής πληρωμή του 100%

Δυνατότητα επιστροφής χρημάτων για ακυρώσεις  μέχρι 7 μέρες πρίν την εκδρομή. Μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία τα χρήματα ΔΕΝ επιστρέφονται, ΟΥΤΕ μεταφέρονται σε άλλη εκδρομή.

Σε περίπτωση Covid ή κάποιου άλλου προβλήματος υγείας αποστέλετε το αποδεικτικό νόσησης και τα χρήματα γίνονται voucher και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάποια άλλη εκδρομή.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Για  την  υλοποίηση  ενός οργανωμένου  ταξιδιού, είναι  απαραίτητο  να  έχει  εξασφαλισθεί  ο  ελάχιστος  αριθμός  ταξιδιωτών  που  έχει  βασιστεί και  η  κοστολόγηση  του  σχετικού  πακέτου,  αριθμός  όμως  που  διαφέρει  σε  κάθε  ταξίδι.  Αν οι  επικυρωμένες  συμμετοχές  είναι  μικρότερες  αυτού  του  αριθμού,  δίνεται  η  δυνατότητα  στο  Ταξιδιωτικό  Γραφείο,  να  ακυρώσει  το  οργανωμένο  ταξίδι, χωρίς  καμία  πρόσθετη  υποχρέωση,  παρά  μόνο της   επιστροφής   του  ποσού  που έχει κατατεθεί. Ακύρωση της εκδρομής μπορεί να γίνει και για λόγους ανωτέρας βίας ή για λόγους που το Γραφείο κρίνει σκόπιμους. Σε αυτές τις περιπτώσεις προτείνει κάποια άλλη εκδρομή της ίδιας τιμής και ποιότητας. Αν ο πελάτης δεν δεχθεί τότε επιστρέφεται το ποσό που καταβλήθηκε. Ουδεμία άλλη απαίτηση αναγνωρίζεται ή γίνεται αποδεκτή. Αν κατά τη διάρκεια της εκδρομής παρουσιαστούν λόγοι οι οποίοι επιβάλουν την άμεση διακοπή της (εμπόλεμη σύρραξη, έκτακτα καιρικά φαινόμενα κ.ο.κ) η ευθύνη του γραφείου μας περιορίζεται στον επαναπατρισμό του συμμετέχοντα με το πλέον πρόσφορο μέσο, χωρίς την ανάληψη του κόστους που τυχόν θα προκύψει, η της ευθύνης επιστροφής χρημάτων ή αποζημίωσης.

Scroll to Top